Jeg vælger mig april tekst

Jeg vælger mig april Tekst: Bjørnstjerne Bjørnson, 1870 Melodi

Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder, dog fred er ej det bedste,

Gamle Danske Sange: Jeg vælger mig april – Ugle.dk

Gamle Danske Sange: Jeg vælger mig april

Fakta om Jeg vælger mig april. Nr. 305 i Højskolesangbogens 19. udgave. Tekst: Bjørnstjerne Bjørnson, 1870. Melodi: L.M. Lindeman, 1877.

Gamle Danske Sange: Jeg vælger mig april

Jeg vælger mig april – Højskolesangbogen

Jeg vælger mig april

Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste, det volder lidt rabalder, – dog fred er ej det bedste, men at man noget vil.

Kæmpen, Bjørnstjerne Bjørnson, var både i sin samtid og er stadig i dag kendt for sine stærke holdninger til norsk kultur, som han var med til at sætte en retning for efter landets frigørelse fra Danmark. Han anses for en af attenhundredetallets store, norske digtere og er blandt andet forfatteren bag Norges nationalsang.

Jeg vælger mig april. – Norske Dikt

Jeg vælger mig april, fordi den stormer, fejer, fordi den smiler, smelter, fordi den evner ejer, fordi den kræfter vælter, i den bli’r somren til! Authorship:.

Jeg vælger mig april! | LiederNet

Jeg vælger mig april | Jeg vælger mig april! | LiederNet

Jeg vælger mig april. Tekst: Bjørnstjerne Bjørnson, 1870. Melodi: L. M. Lindeman, 1877. Erling Jan Sørensens klaver-arrangement

Texts and Translations to Lieder and other classical vocal works in more than a hundred languages

Hyggemusik for klaver – Jeg_vaelger_mig_april – erlingmusic

Hyggemusik for klaver – Jeg_vaelger_mig_april

20. apr. 2007 — i den bli’r somren til! Og dét er smukt, fordi det er sandt. (Tekst: Bjørnstjerne Bjørnson, 1870, Melodi: L. M. Lindeman, 1877). Dette …

Gratis klavermusik i mp3 format af Erling Jan Sørensens egne arrangementer over hundredvis af melodier. Løbende indspilning af 450 sange fra “Den danske vaudeville”

Jeg vælger mig april! – Om livet i al almindelighed

Jeg vælger mig april! | Om livet i al almindelighed

Keywords: jeg vælger mig april tekst